LOL 5v5 Final 4
17 Απρ 2022
12:00 ΜΜ
5v5
Μορφη
PC
Πλατφορμα
Qualified
Θεσεις
1000€ + LAN slot
ΕΠΑΘΛΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το GameAthlon έρχεται δυναμικά ξεκινώντας από Online με τα φώτα να στρέφονται  προς το επερχόμενο LAN event. To League of Legends 5v5 ξεκινά τα δυνατά προκριματικά του δίνοντας πλούσιο prize pool και ταυτόχρονα μια θέση αίγλης στο LAN event του Ιουλίου.
Μάζεψε την ομάδα σου και πάρε μέρος εντελώς δωρεάν, παίξε από όπου θέλεις και δοκίμασε την τύχη σου απέναντι στον ισχυρό ανταγωνισμό.

Δομή τουρνουά 
Το τουρνουά περιέχει 2  online προκριματικα από τα οποίο περνούν συνολικά 4 ομάδες για τα τελικά στις 17/04. Ο νικητής του τουρνουά εκτός από το prize θα λάβει και slot GameAthlon LAN που θα πραγματοποιηθεί αρχές Ιουλίου στην Αθήνα.

Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες στους κανόνες του τουρνουά.

 • Οι ομάδες συμμετέχουν στο τουρνουά δωρεάν και μπορούν να παίξουν από όπου θέλουν.
 • Ο νικητής του τουρνουά εκτός από έπαθλο κερδίζει και slot για το LAN της Αθήνας. Αν η ομάδα που κερδίσει δεν μπορεί να συμμετέχει σε LAN διοργάνωση το slot θα μεταφερθεί στην δεύτερη ομάδα.

Prize pool  1η θέση 1.000€ και slot για το LAN, ενώ ο MVP θα λάβει ένα Samsung Odyssey G3.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα!

Για καλύτερο συντονισμό του τουρνουά και την εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε συνδεθείτε στο Discord μας.

Εντωμεταξύ μπορείτε να ελέγξετε τους κανόνες παρακάτω και τον οδηγό μας, στο Players Guide (pdf).

 • ΚΑΝΟΝΕΣ
 • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
 • ΑΓΩΝΕΣ
 • ΚΑΤΑΤΑΞΗ
 • ΡΟΗ

Μορφή: 5v5, EUNE, Summoner’s Rift, Tournament Draft.

Single Elimination, Best of three.

 • Είναι ευθύνη της ομάδας να ακολουθήσει τις οδηγίες σωστά και να παίζει έγκαιρα τα παιχνίδια της.
 • Οι ομάδες πρέπει να αποτελούνται αυστηρά από 3 παίκτες κατοίκους Ελλάδας/Κύπρου. ( Οι ομάδες που θα περάσουν στο LAN θα έχουν το δικαίωμα για 3ς αλλαγές του αρχικού τους roster. )
 • Κάθε ομάδα έχει τη δυνατότητα να δηλώσει πολλαπλές αλλαγές. Οι ομάδες πρέπει να γνωρίζουν πως μπορεί ανά πάσα στιγμή να τους ζητηθεί να μεταφερθούν στον discord server της διοργάνωσης. Θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να το κάνουν άμεσα αν χρειαστεί για οποιοδήποτε έλεγχο από πλευράς διοργάνωσης. Οι ομάδες που θα περάσουν για το LAN θα πρέπει να δηλώσουν το ακριβές roster που θα παίξει στη διοργάνωση όπως θα ζητηθεί από τους admin.
 • ΚΛΗΡΩΣΗ: Οι τέσσερις ομάδες του FINAL 4 θα κληρωθούν τυχαία μεταξύ τους την ημέρα των αγώνων.
 • SIDE SELECTION: Η ομάδα που θα βρίσκεται στην πάνω θέση του bracket θα ξεκινάει ως blue side.
  Στα best of three αν η σειρά πάει σε τρίτο παιχνίδι, side επιλέγει η ομάδα που κέρδισε γρηγορότερα το παιχνίδι της.
 • ΔΕΝ επιτρέπονται τα Place Holder στη διαδικασία των Pick. Εκτός αν ενημερωθεί έγκαιρα η αντίπαλη ομάδα και συμφωνήσει και αυτό φαίνεται και μπορεί να επιβεβαιωθεί από admin.
  Προτείνουμε να χρησιμοποιηθεί το Pro draft, οι ομάδες πρέπει να κρατάνε screenshot με το τελικό draft σε τέτοια περίπτωση.
 • Ο μέσος χρόνος μεταξύ των γύρων υπολογίζεται στη 1 ώρα. Το τουρνουά θα έχει συνολική διάρκεια έως 8 ώρες (ανάλογα το πλήθος των συμμετοχών) Οι παίκτες απαγορεύεται να προκαλέσουν τοξικό επεισόδιο. Αν κάτι τέτοιο συμβεί είναι καθαρά στα χέρια των admin για το πως θα επιλύσουν το θέμα και οι ομάδες πρέπει να το σεβαστούν.
 • Οι ομάδες που θα περάσουν στην τελική φάση της διοργάνωσης θα πρέπει να μοιραστούν τα  ζωντανά παιχνίδια τους με το κοινό τους στα social media.
 • Αν κάποιος παίκτης/ ομάδα επιθυμεί να κάνει stream τα παιχνίδια της στη διοργάνωση θα πρέπει να φέρει σε εμφανή θέση το λογότυπο του GameAthlon.
 • Κάθε ομάδα έχει στη διάθεση της το μισό PAUSE TIME από το συνολικό του αγώνα. Το pause μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για σημαντικά θέματα και χωρίς spam (δηλαδή όχι πολλά μικρά pause κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού).
 • Σε περιπτώσεις LAG, απώλεια ρεύματος ή οποιαδήποτε άλλη τεχνική δυσκολία από πλευράς παικτών η διοργάνωση δεν παρέχει παραπάνω από τον ορισμένο χρόνο για pause. Αν το θέμα δεν επιλυθεί ο αγώνας θα πρέπει να συνεχιστεί ή να γίνει forfeit.
 • Όπως αναφέρεται στις οδηγίες στο αναλυτικό PDF, το chat αγώνα είναι ο πρώτος σταθμός επικοινωνίας για τις ομάδες. Αν κάποιο θέμα προκύψει και χρειάζεται άμεση επίλυση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ADMIN που θα βρίσκονται στον discord server.

Εδώ θα βρείτε το επίσημο Discord μας. Στο οποίο θα είναι οι Admins και όλοι οι παίκτες. Καλό θα ήταν στο Battlefy και στο Discord να έχετε τα ονόματα που έχετε και in game για ευκολότερη συνεννόηση.

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες.

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες.

Gameathlon

#gameathlon

MOBA
ΤΟΥΡΝΟΥΑ

#tournaments
LOL 5v5 GAMEATHLON QUALIFIER #2
25 Ιούν 2022
12:00 ΜΜ
LoL

LOL 5v5 GAMEATHLON QUALIFIER #2

5v5
PC
64
1000€ + LAN slot
LOL 5v5 GAMEATHLON QUALIFIER #1
18 Ιούν 2022
12:00 ΜΜ
LoL

LOL 5v5 GAMEATHLON QUALIFIER #1

5v5
PC
64
1000€ + LAN slot
LOL 5v5 Final 4
17 Απρ 2022
12:00 ΜΜ
LoL

LOL 5v5 Final 4

5v5
PC
Qualified
1000€ + LAN slot
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ