LOL 5v5 QUALIFIER #1
10 Ιούλ 2021
12:00 ΜΜ
5v5
Μορφη
PC
Πλατφορμα
64
Θεσεις
2 Slots
ΕΠΑΘΛΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το 5v5 League of Legends OPEN powered by Kotsovolos επιστρέφει και μάλιστα ακόμα πιο δυνατό. Οι παίκτες που θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι τον τελικό θα έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν για ένα monitor της Samsung που θα δωθεί στον MVP!

Προκριματικά:

 1.  Σάββατο 10/07/2021 (Bo1 Double, Elimination, 2 slot)
 2.  Τετάρτη 14/07/2021 (Bo1 Double, Elimination, 2 slot)

Τελικά:

Semis (Best of Three): 16/07 & 17/07

Finals (Best of Five):  18/07/2021

Prize Pool: 3.800€

1st 1.500€
2nd 800€

O MVP του μεγάλου τελικού θα λάβει το LC49G95TSSRXEN Monitor της Samsung αξίας 1.500€

Η αξία των προϊόντων που αναγράφεται στο prize pool όλων των τουρνουά του GameAthlon Online αφορά την αρχική τιμή τους και όχι τυχόν προσφορές που μπορεί να επηρεάσουν ανά χρονικά διαστήματα.
Η διαδικασία παράδοσης των χρηματικών επάθλων διαρκεί έως 180 ημέρες και δίνεται με τις εξής μορφές: α. Τιμολόγιο β. Προπληρωμένες Gift Cards από τα καταστήματα Κωτσόβολος.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Για να εγγραφείτε στο τουρνουά πατήστε το παρακάτω κουμπί. Εφόσον εγγραφείτε οφείλετε να ακολουθείτε τους κανόνες.

Για καλύτερο συντονισμό του τουρνουά και την εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε συνδεθείτε στο Discord μας.

Σε περίπτωση τυχόν προβλημάτων μπορείτε να επισκεφθείτε απευθείας το τουρνουά στο Battlefy.

Δείτε τις οδηγίες για την διαδικασία εγγραφής και απαντήσεις για τυχόν απορίες, στο Players Guide (pdf).

 • ΚΑΝΟΝΕΣ
 • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
 • ΑΓΩΝΕΣ
 • ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Μορφή: 5v5, EUNE, Summoner’s Rift, Tournament Draft.

Double Elimination, Best of one: Κάθε ομάδα παίζει μια φορά με τον αντίπαλο. Αν χάσει μεταφέρεται στο lower bracket όπου έχει δεύτερη ευκαιρία. Αν κάποια ομάδα κάνει δύο ήττες συνολικά στο τουρνουά, τότε αποκλείεται από τα προκριματικά.

 • Είναι ευθύνη της ομάδας να ακολουθήσει τις οδηγίες σωστά και να παίζει έγκαιρα τα παιχνίδια της.
 • Οι ομάδες πρέπει να αποτελούνται αυστηρά από 4 παίκτες κατοίκους Ελλάδας.
 • TOP 2: Οι δύο πρώτες ομάδες θα περάσουν στα τελικά. (Μία από winner bracket μία από το Lower bracket)
 • Κάθε ομάδα έχει τη δυνατότητα να δηλώσει πολλαπλές αλλαγές. Οι ομάδες πρέπει να γνωρίζουν πως μπορεί ανά πάσα στιγμή να τους ζητηθεί να μεταφερθούν στον discord server της διοργάνωσης. Θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να το κάνουν άμεσα αν χρειαστεί για οποιοδήποτε έλεγχο από πλευράς διοργάνωσης.
 • Επιτρέπονται τα Place Holder στη διαδικασία των Pick. Πρέπει να ενημερωθεί έγκαιρα η αντίπαλη ομάδα και να φαίνεται στο chat του battlefy. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Pro draft, οι ομάδες πρέπει να κρατάνε screenshot με το τελικό draft σε τέτοια περίπτωση.
 • Ο μέσος χρόνος μεταξύ των γύρων υπολογίζεται στη 1 ώρα. Το τουρνουά θα έχει συνολική διάρκεια έως 8 ώρες (ανάλογα το πλήθος των συμμετοχών) Οι παίκτες απαγορεύεται να προκαλέσουν τοξικό επεισόδιο. Αν κάτι τέτοιο συμβεί είναι καθαρά στα χέρια των admin για το πως θα επιλύσουν το θέμα και οι ομάδες πρέπει να το σεβαστούν.
 • Οι ομάδες που θα περάσουν στην τελική φάση της διοργάνωσης θα πρέπει να μοιραστούν τα  ζωντανά παιχνίδια τους με το κοινό τους στα social media.
 • Αν κάποιος παίκτης/ ομάδα επιθυμεί να κάνει stream τα παιχνίδια της στη διοργάνωση θα πρέπει να φέρει σε εμφανή θέση το λογότυπο του GameAthlon.
 • Κάθε ομάδα έχει στη διάθεση της το μισό PAUSE TIME από το συνολικό του αγώνα. Το pause μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για σημαντικά θέματα και χωρίς spam (δηλαδή όχι πολλά μικρά pause κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού).
 • Σε περιπτώσεις LAG, απώλεια ρεύματος ή οποιαδήποτε άλλη τεχνική δυσκολία από πλευράς παικτών η διοργάνωση δεν παρέχει παραπάνω από τον ορισμένο χρόνο για pause. Αν το θέμα δεν επιλυθεί ο αγώνας θα πρέπει να συνεχιστεί ή να γίνει forfeit.
 • Όπως αναφέρεται στις οδηγίες στο αναλυτικό PDF, το chat αγώνα είναι ο πρώτος σταθμός επικοινωνίας για τις ομάδες. Αν κάποιο θέμα προκύψει και χρειάζεται άμεση επίλυση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ADMIN που θα βρίσκονται στον discord server.

Εδώ θα βρείτε το επίσημο Discord μας. Στο οποίο θα είναι οι Admins και όλοι οι παίκτες. Καλό θα ήταν στο Battlefy και στο Discord να έχετε τα ονόματα που έχετε και in game για ευκολότερη συνεννόηση.

MOBA
ΤΟΥΡΝΟΥΑ

#tournaments
LOL 5v5 GAMEATHLON QUALIFIER #2
25 Ιούν 2022
12:00 ΜΜ
LoL

LOL 5v5 GAMEATHLON QUALIFIER #2

5v5
PC
64
2 Slots
LOL 5v5 GAMEATHLON QUALIFIER #1
18 Ιούν 2022
12:00 ΜΜ
LoL

LOL 5v5 GAMEATHLON QUALIFIER #1

5v5
PC
64
2 Slots
LOL 5v5 Final 4
17 Απρ 2022
12:00 ΜΜ
LoL

LOL 5v5 Final 4

5v5
PC
Qualified
2 Slots
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ