LOL 5v5 eGaming online QUALIFIER
05 Σεπ 2021
12:00 ΜΜ
5v5
Μορφη
PC
Πλατφορμα
128
Θεσεις
2 slot
ΕΠΑΘΛΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δομή τουρνουά 
Το τουρνουά περιέχει  online προκριματικό από τα οποίο περνούν συνολικά 2 slots στο TOP8 του eGaming lan. Καθώς και προκριματικά σε inspot αλλά και καλεσμένες ομάδες από το GameAthlon Online.

Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες στους κανόνες του τουρνουά.

INSPOT QUALIFIERS – 02 Σεπτέμβρη
LAN FINALS – 18-19 Σεπτέμβρη

Το prize pool του LAN είναι:  1η θέση 2.000€, 2η θέση 1.000€, 3η/4η 500€

Κανόνες εισόδου στο event
Η είσοδος στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (γραφεία και περίπτερα) επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη του GreenPass* (εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες). Οι επισκέπτες της 85ης ΔΕΘ θα πρέπει να φέρουν μαζί τους είτε Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας είτε Διαβατήριο, καθώς θα πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας με το κατά περίπτωση πιστοποιητικό. *GreenPass νοείται, είτε η βεβαίωση εμβολιασμού/νόσησης SARS-Cov-2 είτε το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19. Υποχρεωτική χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στους στεγασμένους χώρους του εκθεσιακού κέντρου για όλους ανεξαιρέτως. Δείτε όλα τα μέτρα εδώ – https://www.thessalonikifair.gr/el/protokollo-leitoyrgias

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Για να εγγραφείτε στο τουρνουά πατήστε το παρακάτω κουμπί. Εφόσον εγγραφείτε οφείλετε να ακολουθείτε τους κανόνες.

Για καλύτερο συντονισμό του τουρνουά και την εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε συνδεθείτε στο Discord μας.

Σε περίπτωση τυχόν προβλημάτων μπορείτε να επισκεφθείτε απευθείας το τουρνουά στο Battlefy.

 • ΚΑΝΟΝΕΣ
 • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
 • ΑΓΩΝΕΣ
 • ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Μορφή: 5v5, EUNE, Summoner’s Rift, Tournament Draft.

Single Elimination, Best of one: Κάθε ομάδα παίζει μια φορά με τον αντίπαλο.
Semi finals Best of three

 • Είναι ευθύνη της ομάδας να ακολουθήσει τις οδηγίες σωστά και να παίζει έγκαιρα τα παιχνίδια της.
 • Οι ομάδες πρέπει να αποτελούνται αυστηρά από 3 παίκτες κατοίκους Ελλάδας/Κύπρου. ( Οι ομάδες που θα περάσουν στο LAN θα έχουν το δικαίωμα για 3ς αλλαγές του αρχικού τους roster. )
 • TOP 2: Οι δύο πρώτες ομάδες θα περάσουν στην επόμενη φάση για το eGaming Lan στη Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης.
 • Κάθε ομάδα έχει τη δυνατότητα να δηλώσει πολλαπλές αλλαγές. Οι ομάδες πρέπει να γνωρίζουν πως μπορεί ανά πάσα στιγμή να τους ζητηθεί να μεταφερθούν στον discord server της διοργάνωσης. Θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να το κάνουν άμεσα αν χρειαστεί για οποιοδήποτε έλεγχο από πλευράς διοργάνωσης. Οι ομάδες που θα περάσουν για το LAN θα πρέπει να δηλώσουν το ακριβές roster που θα παίξει στη διοργάνωση όπως θα ζητηθεί από τους admin.
 • SIDE SELECTION: Η ομάδα που βρίσκεται από πάνω στο bracket έχει το blue side.
  Στα best of three αν η σειρά πάει σε τρίτο παιχνίδι, side επιλέγει η ομάδα που κέρδισε γρηγορότερα το παιχνίδι της.
 • Επιτρέπονται τα Place Holder στη διαδικασία των Pick. Πρέπει να ενημερωθεί έγκαιρα η αντίπαλη ομάδα και να φαίνεται στο chat του battlefy. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Pro draft, οι ομάδες πρέπει να κρατάνε screenshot με το τελικό draft σε τέτοια περίπτωση.
 • Ο μέσος χρόνος μεταξύ των γύρων υπολογίζεται στη 1 ώρα. Το τουρνουά θα έχει συνολική διάρκεια έως 8 ώρες (ανάλογα το πλήθος των συμμετοχών) Οι παίκτες απαγορεύεται να προκαλέσουν τοξικό επεισόδιο. Αν κάτι τέτοιο συμβεί είναι καθαρά στα χέρια των admin για το πως θα επιλύσουν το θέμα και οι ομάδες πρέπει να το σεβαστούν.
 • Οι ομάδες που θα περάσουν στην τελική φάση της διοργάνωσης θα πρέπει να μοιραστούν τα  ζωντανά παιχνίδια τους με το κοινό τους στα social media.
 • Αν κάποιος παίκτης/ ομάδα επιθυμεί να κάνει stream τα παιχνίδια της στη διοργάνωση θα πρέπει να φέρει σε εμφανή θέση το λογότυπο του eGaming.
 • Κάθε ομάδα έχει στη διάθεση της το μισό PAUSE TIME από το συνολικό του αγώνα. Το pause μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για σημαντικά θέματα και χωρίς spam (δηλαδή όχι πολλά μικρά pause κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού).
 • Σε περιπτώσεις LAG, απώλεια ρεύματος ή οποιαδήποτε άλλη τεχνική δυσκολία από πλευράς παικτών η διοργάνωση δεν παρέχει παραπάνω από τον ορισμένο χρόνο για pause. Αν το θέμα δεν επιλυθεί ο αγώνας θα πρέπει να συνεχιστεί ή να γίνει forfeit.
 • Όπως αναφέρεται στις οδηγίες στο αναλυτικό PDF, το chat αγώνα είναι ο πρώτος σταθμός επικοινωνίας για τις ομάδες. Αν κάποιο θέμα προκύψει και χρειάζεται άμεση επίλυση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ADMIN που θα βρίσκονται στον discord server.
 • Παίκτες που βρίσκονται under contract με Ελληνική ομάδα:  Σε περίπτωση που δε θέλουν να συμμετέχουν με την ομάδα τους, δεν μπορούν να συμμετέχουν σε ομάδες μαζί με άλλους συμπαίκτες από την ομάδα που έχουν το συμβόλαιο.

Εδώ θα βρείτε το επίσημο Discord μας. Στο οποίο θα είναι οι Admins και όλοι οι παίκτες. Καλό θα ήταν στο Battlefy και στο Discord να έχετε τα ονόματα που έχετε και in game για ευκολότερη συνεννόηση.

MOBA
ΤΟΥΡΝΟΥΑ

#tournaments
LOL 5v5 GAMEATHLON QUALIFIER #2
25 Ιούν 2022
12:00 ΜΜ
LoL

LOL 5v5 GAMEATHLON QUALIFIER #2

5v5
PC
64
2 slot
LOL 5v5 GAMEATHLON QUALIFIER #1
18 Ιούν 2022
12:00 ΜΜ
LoL

LOL 5v5 GAMEATHLON QUALIFIER #1

5v5
PC
64
2 slot
LOL 5v5 Final 4
17 Απρ 2022
12:00 ΜΜ
LoL

LOL 5v5 Final 4

5v5
PC
Qualified
2 slot
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ