LOL 5v5 #2
12 Δεκ 2020
12:00 ΜΜ
5v5
Μορφη
PC
Πλατφορμα
64
Θεσεις
3.000€
ΕΠΑΘΛΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το καθιερωμένο 5v5 τουρνουά του GameAthlon επιστρέφει με 3.000€ σε έπαθλα για τους νικητές στο ανανεωμένο League of Legends.

Η διαδικασία θα διαρκέσει μία μέρα και οι τρεις πρώτες ομάδες θα περάσουν για την τελική φάση της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στις (26/12) και θα έχει κάλυψη για  τα παιχνίδια. Το format των τελικών θα διαφέρει από αυτό των προκριματικών.

Συνολικά τα προκριματικά θα είναι (2) δύο (28/11, 12/12) μέ (3) τρία slot το κάθε ένα, δηλαδή (6) έξι ομάδες θα περάσουν στα τελικά.
Invited θα είναι οι (2) δύο  φιναλίστ του περασμένου gameathlon online (We Love Gaming και Convict of Shadows) για να συμπληρώσουν την τελική 8άδα των τελικών(26/12).

Prize Pool:

 • 1η ομάδα: 2000€
 • 2η ομάδα: 1000€

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Για να εγγραφείτε στο τουρνουά πατήστε το παρακάτω κουμπί. Εφόσον εγγραφείτε οφείλετε να ακολουθείτε τους κανόνες.

Για καλύτερο συντονισμό του τουρνουά και την εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε συνδεθείτε στο Discord μας.

Σε περίπτωση τυχόν προβλημάτων μπορείτε να επισκεφθείτε απευθείας το τουρνουά στο Battlefy.

 • ΚΑΝΟΝΕΣ
 • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
 • ΑΓΩΝΕΣ
 • ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Μορφή: 5v5, EUNE, Summoner’s Rift, Tournament Draft.

Double Elimination, Best of one: Κάθε ομάδα παίζει μια φορά με τον αντίπαλο. Αν χάσει μεταφέρεται στο lower bracket όπου έχει δεύτερη ευκαιρία. Αν κάποια ομάδα κάνει δύο ήττες συνολικά στο τουρνουά, τότε αποκλείεται από τα προκριματικά.

 • Είναι ευθύνη της ομάδας να ακολουθήσει τις οδηγίες σωστά και να παίζει έγκαιρα τα παιχνίδια της.
 • Οι ομάδες πρέπει να αποτελούνται αυστηρά από 4 παίκτες κατοίκους Ελλάδας.
 • TOP 3: Οι τρεις πρώτες ομάδες θα περάσουν στα τελικά.
 • Κάθε ομάδα έχει τη δυνατότητα να δηλώσει πολλαπλές αλλαγές. Οι ομάδες πρέπει να γνωρίζουν πως μπορεί ανά πάσα στιγμή να τους ζητηθεί να μεταφερθούν στον discord server της διοργάνωσης. Θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να το κάνουν άμεσα αν χρειαστεί για οποιοδήποτε έλεγχο από πλευράς διοργάνωσης.
 • Επιτρέπονται τα Place Holder στη διαδικασία των Pick. Πρέπει να ενημερωθεί έγκαιρα η αντίπαλη ομάδα και να φαίνεται στο chat του battlefy. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Pro draft, οι ομάδες πρέπει να κρατάνε screenshot με το τελικό draft σε τέτοια περίπτωση.
 • Ο μέσος χρόνος μεταξύ των γύρων υπολογίζεται στη 1 ώρα. Το τουρνουά θα έχει συνολική διάρκεια έως 8 ώρες (ανάλογα το πλήθος των συμμετοχών) Οι παίκτες απαγορεύεται να προκαλέσουν τοξικό επεισόδιο. Αν κάτι τέτοιο συμβεί είναι καθαρά στα χέρια των admin για το πως θα επιλύσουν το θέμα και οι ομάδες πρέπει να το σεβαστούν.
 • Κάθε ομάδα έχει στη διάθεση της το μισό PAUSE TIME από το συνολικό του αγώνα. Το pause μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για σημαντικά θέματα και χωρίς spam (δηλαδή όχι πολλά μικρά pause κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού).
 • Σε περιπτώσεις LAG, απώλεια ρεύματος ή οποιαδήποτε άλλη τεχνική δυσκολία από πλευράς παικτών η διοργάνωση δεν παρέχει παραπάνω από τον ορισμένο χρόνο για pause. Αν το θέμα δεν επιλυθεί ο αγώνας θα πρέπει να συνεχιστεί ή να γίνει forfeit.
 • Όπως αναφέρεται στις οδηγίες στο αναλυτικό PDF, το chat αγώνα είναι ο πρώτος σταθμός επικοινωνίας για τις ομάδες. Αν κάποιο θέμα προκύψει και χρειάζεται άμεση επίλυση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ADMIN που θα βρίσκονται στον discord server.

Εδώ θα βρείτε το επίσημο Discord μας. Στο οποίο θα είναι οι Admins και όλοι οι παίκτες. Καλό θα ήταν στο Battlefy και στο Discord να έχετε τα ονόματα που έχετε και in game για ευκολότερη συνεννόηση.

MOBA
ΤΟΥΡΝΟΥΑ

#tournaments
LOL 5v5 GAMEATHLON QUALIFIER #2
25 Ιούν 2022
12:00 ΜΜ
LoL

LOL 5v5 GAMEATHLON QUALIFIER #2

5v5
PC
64
3.000€
LOL 5v5 GAMEATHLON QUALIFIER #1
18 Ιούν 2022
12:00 ΜΜ
LoL

LOL 5v5 GAMEATHLON QUALIFIER #1

5v5
PC
64
3.000€
LOL 5v5 Final 4
17 Απρ 2022
12:00 ΜΜ
LoL

LOL 5v5 Final 4

5v5
PC
Qualified
3.000€
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ